סלט טונה

ב

יש לי חולשה לסלט טונה.

כשיוצא לי לשבת בבית קפה, כמעט תמיד אזמין סנדוויץ' טונה, כזה אני, אדם של הרגלים.

אך הסלט שאנחנו עושים בבית, לוקח בקלות את זה של בתי הקפה

זה בדיוק מסוג המתכונים השימושיים האלה שכיף לחזור אליהם, ולהכין כמות גדולה, כדי שיהיה לסנדוויצ'ים.

אז קבלו אותו – סלט הטונה שעושה בית ספר לסלטי בית הקפה (לפחות לפי עדותה של מיכל)

מרכיבים:

  • 3 קופסאות טונה משומרת בשמן (אני משתמש בסטאר קיסט)
  • 1 בצל סגול קצוץ דק
  • חצי צרור / חבילה עירית קצוצה
  • מיץ מלימון אחד או שניים (לפי הטעם)
  • 4 כפות מיונז (אפשר קל אבל עדיף שלא)
  • 3-4 מלפפונים חמוצים קצוצים דק
  • מלח גס (שתמיד אעדיף אותו בסלט)
  • פלפל שחור טחון טרי

איך עושים:

מסננים את הטונה, ומערבבים את כל החומרים בקערה.

כדאי להשהות קצת את הסלט, כי טעמו משתבח שהוא יושב קצת

טיפים וגיוונים:

  • אפשר להוסיף לסלט: פלפל אדום (גמבה) פרוס לקוביות, בצל ירוק חתוך באלכסון, מקלות סלרי פרוסים דק, וגם גרידת לימון תעשה לו טוב.
  • כדאי להוסיף כל פעם קצת לימון, לטעום ורק אז אם צריך, לתקן.
  • כדאי להגיש את הסלט בתוך בגט טרי, עם חסה ופרוסות עגבנייה

בתאבון.

מודעות פרסומת

2 תגובות הוסיפו את שלכם

  1. luisa1234 הגיב:

    אני משתמשת במלח גס guerande, בצרפת משתמשים בו כבר שנים. עכשיו הגיע לארץ, לא יותר מדי יקר. לואיזה

    אהבתי

    1. tomporges הגיב:

      למי שמתעניין, לואיזה מתכוונת למלח ים אטלנטי אפור, שמכיל הרבה יותר מינרלים מהמלחים שאנחנו רגילים לצרוך.

      אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s