סלט כרוב ושומשום

אני אוהב כרוב. אני אוהב כרוב בכמעט כל צורה, צבע, וטעם.

בכל יום ראשון או שני, אני קונה הביתה כרוב, לימון ושמיר. ומשתמש בחצי כרוב כדי להכין סלט כרוב ושמיר ובחצי השני להכין את הסלט הטעים הבא :

סלט כרוב ושומשום

סלט מפוצץ בטעם, ומהיר בטירוף

מרכיבים:

  • חצי כרוב
  • 4 כפות שומשום
  • שליש כוס שמן צמחי (אין צורך להשתמש בשמן זית)
  • שליש כוס חומץ בלסמי
  • שליש כוס רוטב סויה

איך עושים:

קוצצים את הכרוב היטב, ככל שהכרוב יהיה קטן יותר, כך הרוטב יחדור לתוכו יותר מהר

בסיר קטן מביאים לרתיחה את החומץ בלסמי, שמן צמחי, ורוטב הסויה – לאחר שרותח, לטעום, ואם צריך אפשר להוסיף קצת סוכר.

במחבת קטנה מטגנים את השומשום במעט שמן זית עד שמשחימים מעט

יוצקים את הרוטב החם ואת השומשום על הכרוב, מערבבים היטב, משהים רבע שעה (מחוץ למקרר), וטורפים

מודעות פרסומת

2 תגובות הוסיפו את שלכם

  1. עמליה, אמא של אופיר הגיב:

    מתכון נהדר. טיפ קטן: במקום לקצוץ את הכרוב אפשר להשתמש עם קולפן, מקצר תהליכים ומה זה קל… לפי המלצה של ליטל, שככה אמא שלה עושה. תנסו!

    אהבתי

    1. זהבה הגיב:

      אפשר וכדאי לקצוץ את הכרוב בעזרת מנדולינה,עושה נפלא

      אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s