סלט כרוב ושמיר

כפי שכבר ציינתי, אני מת על כרוב.

הסלט הזה הוא מה שאני עושה עם החצי כרוב שנשאר לי מסלט הכרוב והשומשום.

טעים מאד לאכול אותו לצד משהו מטוגן (שניצל לדוגמא) בגלל שהחמיצות שלו שוברת את הטעם השומני של הטיגון.

מה צריך:

  • חצי כרוב, קצוץ דק
  • מיץ משני לימונים (או אחד, לפי טעמכם)
  • צרור שמיר קצוץ
  • כף או שתיים סוכר
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור טחון טרי

איך עושים:

מערבבים את הכול בקערה גדולה, ואז מערבבים היטב, עדיף בידיים, כך שכל הכרוב יקבל קצת מהמיץ לימון ויתרכך. משהים קצת ואוכלים

בתאבון.

דרך נוספת להשתמש בכרוב שאני מאד אוהב, היא לעשות סלט קולסלו. הנה הגרסה של בצק אלים

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s