שפים מדברים – פוסט קישורי במיוחד

לאחרונה התוודעתי לערוץ היו-טיוב של גוגל, בו החברה מעלה סרטים של הרצאות, שמעבירים מומחים שונים, במשרדי החברה.

אל הערוץ הזה הגעתי, דרך בלוג התרבות המעולה של אפי טריגר: פופ טארטס.

דרך פופ טארטס הגעתי להרצאה מצחיקה במיוחד של קונאן אובריין, שלקח פסק זמן מסיבוב ההופעות שלו, כדי לקשקש עם הגוגלרס.

עד היום התרגלתי לצרוך תכנים מהסוג הזה ב-טד, אבל נתתי לגוגל הזדמנות.

כדרכי בקודש, לא הסתפקתי בטעימה הקטנה, וחיפשתי עוד תכנים מעניינים, וחברים, הערוץ הזה שופע בהם.

וכך, לאחר שיטוט ממושך בערוץ, לאורך השבועות האחרונים, אני מציג בפניכם את הנבחרת המובחרת של שפים שפינו מזמנם כדי לדבר איתכם.

נפתח בתומאס קלר – שנחשב בעיני רבים וטובים ככוהן הגדול של המטבח האמריקאי. שף קלר חולש כיום על אימפריית מסעדות בכל רחבי ארה"ב (המפורסמת בהן היא הפרנץ' לאונדרי), וספרי הבישול שלו, נחטפים מהמדפים. שף קלר הוא שף שמאוד מודע לשמירה על חקלאות ברת קיימא, ובקטע בגוגל מדבר על כך לא מעט.

ונעבור לאנתוני בורדיין, שף ניו יורקי, שהתפרסם בעקבות ספר שפרסם' בו חשף לקוראים האמריקאים את מה שמתרחש בחלק של המסעדה שלא רואים.

צוות "חי כדי לאכול", חולה על אנתוני בורדיין, ומחכה בכיליון עיניים שמישהו יביא לו מארה"ב את ספר הבישול של המסעדה בה עבד בורדיין (לפני שנהיה סלב אמריקאי בעל 2 תוכניות תיירות- מה שאומר שיש לו את החיים הטובים בעולם) – בראסרי לה האל (על שם שוק הבשר הישן של פריז).

בורדיין הוא שף שמכיר במגבלותיו, כן מאד באופן בו הוא מתבטא, והכי חשוב – אוהב אוכל פשוט (ממש כמוני וכמוכם)

בואו נשמע מה יש לו להגיד לחברה בגוגל:

וידאו בונוס:

אנתוני בורדיין אוכל אצל תומאס קלר

נסיים בהרצאה שמעביר, עוד שף שחביב על הצוות, מריו באטלי.

שף באטלי, מחזיק ברשימה לא נגמרת של מסעדות, הפרושות בכל רחבי ארה"ב. האוכל של באטלי הוא כיאה לשמו איטלקי, והצצה בתפריטי המסעדות שלו עושה חשק לקום ולנסוע.

באטלי בא מבית אובססיבי לאוכל. הוריו פתחו בשנים האחרונות מפעל קטן לייצור נקניקים בשיטה האיטלקית, שממוקם בסיאטל ושמו סלומי.

בזמן שחלף, הפך המקום לאתר לעלייה לרגל, והחל להגיש סנדוויצ'ים לאורחים. הפופולריות של המקום כ"כ גדולה שבצהריים, משתרך תור עצום של אנשים שמקווים לזכות בטעימה מהנס הזה.

בנוסף, אלו מכם הצופים בערוץ האוכל, אל תפספסו את התוכנית החדשה של באטלי On the road again, שמשום מה תורגמה ל"גווינת פאלטרו טורפת את ספרד" או משהו כזה.

הנה באטלי בהרצאה לחברה בגוגל, בה הוא מסביר להם איך עושים על האש איטלקי:

ולסיום (עכשיו באמת), לכל מי שכמוני, מתגעגע לג'ינג'י המקסים, הרי לכם קונאן בגוגל (עם הופעת אורח של אנדי ריכטר)

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s