אודות

הרבה השתנה מאז שפתחתי את הבלוג לפני חמש שנים.

התחתנתי עם מיכל, עברנו לכפר סבא, ולאחר ציפייה ארוכה, הצטרפה אלינו ריילי הקטנה.

החיים הפכו לעמוסים ותובעניים מבעבר. תבשילים שלוקחים מספר שעות פינו את מקומם לחביתה וסלט. פתאום סנדוויץ', נראה פינוק בערך כמו ארוחה במסעדה שווה.

הבלוג שלי, במתכונתו הנוכחית, ינסה להביא לכם, לפחות אחת לשבוע, את מה שמעניין אותי. ננסה לכלול סיפורים מעניינים, מתכונים, חדשות מעולמות האוכל והבידור. בקיצור, מה שעשה לי את השבוע.

אני תום פורגס, ואני חי כדי לאכול (רצוי לדמיין מוזיקה דרמטית, בשביל האפקט)

חביתה, בצל מטוגן, רגע לפני היפוך

A post shared by Tom Porges (@tomporges) on

 

4 תגובות הוסיפו את שלכם

  1. ליטל ואופיר הרן הגיב:

    תום- אתה מלך!!! בהצלחה. אנחנו צריכים מתכונים בריאים לאופיר שמתקבב על הספה ולא עושה כושר- אנחנו ניישם ונשלח תגובות (חיוביות).

    אהבתי

  2. luisa1234 הגיב:

    נחמד לראות את ההתקדמות שעברנו בתחום האוכל בארץ, וביחוד בתחום חומרי הגלם. בשנים האחרונות, אני פחות ופחות מבקשת שיביאו לי מוצרים מחו"ל, אפשר למצוא הרבה בארץ. נחמד לראות צעירים מתעניינים באוכל טוב. עלה והצלח! לואיזה.

    אהבתי

  3. סיגל הגיב:

    הפולנטה מצויינת!!! אכן אורחים מהחלומות…..

    אהבתי

  4. יעל ואבירם הגיב:

    התמונה הזו מוכרת לנו מאיפשהו…

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s